Over mij Blog Bruidsmake-up Workshop Advies Epileren en verven Tarieven Contact


Bruidsmake-up Arianne

Sarah Pieterse Sep 7 2016


MEER FOTO'S

Wat een heerlijke familie, warm, gezellig en liefdevol. Arianne is een stralende bruid! Een prachtig jonge vrouw om te zien. Ik mocht naast de visagie ook haar haar doen. Ik heb haar haar gekruld en laag opgestoken. In de avond voor de openingsdans heb ik haar haar los gemaakt en half opgestoken. Arianne is erg knap en heeft maar weinig nodig om mooi te zijn, toch gaf de make-up haar nog meer uitstraling en accentueerde het haar schoonheid. Ik heb natuurtinten gebruikt en een wat vellere kleur voor de lippen. Haar ogen heb ik omlijst met een eyeliner en een mooie wing.

Ook haar zussen en moeder mocht ik van make-up voorzien. Ik vond het erg gezellig en bijzonder om aanwezig te zijn. Bedankt Arianne voor je vertrouwen in de visagie en bruidskapsel!
Bruidsmake-up Naomi

Sarah Pieterse Sep 1 2016


MEER FOTO'S

Noami en Joel,
Een stoer stel! Talentvol, muzikaal en super liefdevol! Wat vond ik het leuk om hier mijn steentje bij te mogen dragen. Met een mooie zonsopgang werd de dag gestart bij het ouderlijk huis van Naomi. Ik heb haar visagie gedaan. Een smokey eyes van bruin tinten, haar ogen geheel omlijst met een donkere eyeliner. Een passende foundation. Het stond haar prachtig! Ze heeft haar haar stoer laten opsteken met een vlecht naar opzij, met een bescheiden jurk was het plaatje compleet. Prachtig!
Vervolgens heb ik me mogen richten op vier bruidsgasten. Haar moeder, twee zussen en de vriendin van haar broer. Heel gezellig en ongedwongen heb ik de make-up opgebracht. bedankt voor je vertrouwen Noami, ik vond het erg leuk erbij te mogen zijn.
Bruidsmake-up Linda

Sarah Pieterse Jul 31 2015


MEER FOTO'S

Bruidsmake-up Linda
31-07-2015

Een zeer bijzondere bruiloft van een van mijn beste vriendinnen welke in de nacht heeft plaatsgevonden. In het avondschemer hebben zij het Ja-woord naar elkaar uitgeproken. Het was werkelijk heel romantisch en prachtig. Ik heb Linda in de avond haar make-up opgebracht in een gezellige en gemoedelijke sfeer waar haar moeder en beste vriendin bij aanwezig waren. Omdat zij in de nacht ging trouwen mocht het een sprekende avondmake-up worden. Tijdens de proefmake-up hebben we uitgebreid gesproken over de wensen van Linda en waren we heel tevreden over het resultaat. Het is niet zomaar even een bruidsmake-up, dus het nam meer tijd in beslag, maar ook op de trouwdag zelf, was het eindresultaat prachtig! Linda is heel knap en het plaatje klopte helemaal. Een prachtige jurk, prachtig haar en een prachtige sprekende make-up. Een waar sprookje! Ook haar moeder en beste vriendin heb ik van een mooie make-up voorzien.

VERHUISBERICHT
Vanaf oktober 2016 zal Sarah Visagie vanuit Nieuw-Amsterdam, Drenthe, landelijk actief zijn.

Ben je op zoek naar een leuke workshop voor een bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeestje, een ladiesnight of kinderfeestje? Of wil je een mooie make-up voor een speciale gelegenheid? Ik kom graag op locatie voor een verassende make-over. Ook voor persoonlijk make-up advies of een prachtige bruidsmake-up ben je bij mij aan het goede adres!
Bruidsmake-up Leonie

Sarah Pieterse Jun 6 2015


MEER FOTO'S

Bruidsmake-up Leonie
06-06-2015

Een prachtige dag om te trouwen! Een stralende zon, een prachtig versierd huis en overal schitterende mensen. Ik werd gevraagd om hier een steentje aan bij de dragen door de visagie te verzorgen. Leonie is een knappe verschijning. Aan mij de taak om dit te accentueren, maar zeker niet te overdrijven. Ik heb vooral natuurlijke kleuren gebruikt en een mooie foundation om vanuit de basis een rustige make-up op te brengen. Het belangrijkste vond ik dat Leonie zich helemaal goed en mooi voelde bij de make-up. Met een refreshment aan het einde van de dag, was deze klus compleet en heeft de bruid kunnen genieten van de make-up. Ook de bruidsgasten ontbraken deze dag niet. Drie van hen mocht ik voorzien van een mooie dagmake-up.

Een heerlijke dag, met een goed gevoel afgesloten.

VERHUISBERICHT
Vanaf oktober 2016 zal Sarah Visagie vanuit Nieuw-Amsterdam, Drenthe, landelijk actief zijn. (emmen, coevorden, hoogeveen, groningen etc.)

Ben je op zoek naar een leuke workshop voor een bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeestje, een ladiesnight of kinderfeestje? Of wil je een mooie make-up voor een speciale gelegenheid? Ik kom graag op locatie voor een verassende make-over. Ook voor persoonlijk make-up advies of een prachtige bruidsmake-up ben je bij mij aan het goede adres!
Fotoshoot voor mijn website Sarah Visagie

Sarah Pieterse Apr 5 2014


MEER FOTO'S

8 maart 2014
De foto's die te zien zijn op de website heb ik laten maken door Sanne Bruidsfotografie. De video is gemaakt door videograaf, Tom Wouters. Ik ben erg blij met het resultaat en wil ze bij deze nogmaals van harte bedanken.

Ik was zenuwachtig voor deze spannende en intensieve dag. Speciaal voor mijn website wilde ik foto's laten maken van make-up, zodat mensen een indruk kunnen krijgen van de mogelijkheden bij mij als visagiste. Zoals terug te zien is op de foto's had ik twee modellen, Lois Blad en Lydia Petersen. We begonnen al vroeg in de ochtend met hairstyling en eenmaal begonnen verliep de dag heerlijk ontspannen. De fotograaf en videograaf namen echt de tijd om alles goed vast te leggen en ik voelde me vrij om de verschillende make-ups op te brengen. Ook de modellen hebben zich 100% ingezet om de mooiste foto's te creeren.

Tijdens het opmaken voel ik me ontspannen. Het is echt een passie van mij. Het is zo mooi om te zien hoe een unieke uitstraling van een persoon versterkt kan worden en dat je met make-up zoveel mogelijkheden hebt om er verschillend uit te zien. Bijvoorbeeld heel naturel of zakelijk, of juist glamorous en sexy. Bij een elegante glamourmake-up gebruik je heel andere technieken dan bijvoorbeeld bij een dag- of avondmake-up. Het is maar net wat je wilt uitstralen, stoer of juist zacht?

De fotoshoot-dag voor mijn website is helemaal geslaagd en te zien op mijn website.
Meer blogs weergeven »