Over mij Blog Bruidsmake-up Workshop Advies Epileren en verven Tarieven Contact


Bruidsmake-up Leonie

Sarah Pieterse Jun 6 2015


Bruidsmake-up Leonie
06-06-2015

Een prachtige dag om te trouwen! Een stralende zon, een prachtig versierd huis en overal schitterende mensen. Ik werd gevraagd om hier een steentje aan bij de dragen door de visagie te verzorgen. Leonie is een knappe verschijning. Aan mij de taak om dit te accentueren, maar zeker niet te overdrijven. Ik heb vooral natuurlijke kleuren gebruikt en een mooie foundation om vanuit de basis een rustige make-up op te brengen. Het belangrijkste vond ik dat Leonie zich helemaal goed en mooi voelde bij de make-up. Met een refreshment aan het einde van de dag, was deze klus compleet en heeft de bruid kunnen genieten van de make-up. Ook de bruidsgasten ontbraken deze dag niet. Drie van hen mocht ik voorzien van een mooie dagmake-up.

Een heerlijke dag, met een goed gevoel afgesloten.

VERHUISBERICHT
Vanaf oktober 2016 zal Sarah Visagie vanuit Nieuw-Amsterdam, Drenthe, landelijk actief zijn. (emmen, coevorden, hoogeveen, groningen etc.)

Ben je op zoek naar een leuke workshop voor een bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeestje, een ladiesnight of kinderfeestje? Of wil je een mooie make-up voor een speciale gelegenheid? Ik kom graag op locatie voor een verassende make-over. Ook voor persoonlijk make-up advies of een prachtige bruidsmake-up ben je bij mij aan het goede adres!


Terug

Meer blogs weergeven »