Over mij Blog Bruidsmake-up Workshop Advies Epileren en verven Tarieven Contact


Fotoshoot voor mijn website Sarah Visagie

Sarah Pieterse Apr 5 2014


8 maart 2014
De foto's die te zien zijn op de website heb ik laten maken door Sanne Bruidsfotografie. De video is gemaakt door videograaf, Tom Wouters. Ik ben erg blij met het resultaat en wil ze bij deze nogmaals van harte bedanken.

Ik was zenuwachtig voor deze spannende en intensieve dag. Speciaal voor mijn website wilde ik foto's laten maken van make-up, zodat mensen een indruk kunnen krijgen van de mogelijkheden bij mij als visagiste. Zoals terug te zien is op de foto's had ik twee modellen, Lois Blad en Lydia Petersen. We begonnen al vroeg in de ochtend met hairstyling en eenmaal begonnen verliep de dag heerlijk ontspannen. De fotograaf en videograaf namen echt de tijd om alles goed vast te leggen en ik voelde me vrij om de verschillende make-ups op te brengen. Ook de modellen hebben zich 100% ingezet om de mooiste foto's te creeren.

Tijdens het opmaken voel ik me ontspannen. Het is echt een passie van mij. Het is zo mooi om te zien hoe een unieke uitstraling van een persoon versterkt kan worden en dat je met make-up zoveel mogelijkheden hebt om er verschillend uit te zien. Bijvoorbeeld heel naturel of zakelijk, of juist glamorous en sexy. Bij een elegante glamourmake-up gebruik je heel andere technieken dan bijvoorbeeld bij een dag- of avondmake-up. Het is maar net wat je wilt uitstralen, stoer of juist zacht?

De fotoshoot-dag voor mijn website is helemaal geslaagd en te zien op mijn website.


Terug

Meer blogs weergeven »