Over mij Blog Bruidsmake-up Workshop Advies Epileren en verven Tarieven Contact


Bruidsmake-up

Als bruidspaar heb je veel keuzes te maken, één van die keuzes is bruidsmake-up. Smokey eyes, glamour of juist naturel? Alles hangt af van je persoonlijke wensen. Bruidsmake-up is niet alleen belangrijk voor jullie dag, maar ook voor alle foto’s die gemaakt worden. Ik zie het als een voorrecht om je te mogen helpen met de bruidsmake-up. Professionele bruidsmake-up is het perfecte begin van een perfecte dag! Sarah visagie laat je stralen en zorgt dat je schitterend aan deze dag begint. 

Proefsessie

We beginnen met een proefsessie. Tijdens deze proefsessie probeer ik zoveel mogelijk te weten te komen over de kleur van de jurk of pak, de kleur(en) van het bruidsboeket, het kapsel, eventueel zonnebankgebruik en uiteraard de make-up wensen van de bruid zelf! We zullen samen ontdekken welke make-up het mooiste aansluiten bij de vormen van je gezicht en de kleuren van je huid.

De dag zelf

Ik maak gebruik van professionele kwaliteitsmake-up en fixatiespray zodat je de hele dag het schitterende middelpunt zult zijn.

Refreshment

Je kunt kiezen voor een refreshment make-up, om de make-up bijvoorbeeld voor de foto’s of voor de avond op te frissen en eventueel te laten bijwerken.

Bruidegom

Ook de bruidegom laat zich op zijn trouwdag steeds vaker voorzien van een mannenmake-up. Een make-up die niet zichtbaar is. Wanneer de bruidegom oneffenheden heeft in het gezicht,  last heeft van wallen of transpireert, zou hiervoor gekozen kunnen worden.

Bruidsgasten

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de visagie te verzorgen bij belangrijke bruidsgasten. Ook als bruidsgast wil je er goed en stralend uit zien. De meeste mensen kopen speciale kleding en gaan van te voren naar een kapper en/of schoonheidsspecialiste. Visagie mag hieraan niet ontbreken, het bied net dat beetje extra!